Enter your keyword

Senza Tea Company

Senza Tea Company

portfolio
portfolio
About Project

Senza Tea Company

iedereen de mogelijkheid geven om te kunnen genieten van een kop heerlijke, echte thee. Dit doen we omdat we fan zijn van thee. Want thee is lekker, gezond en een moment om van te genieten.

We gaan wel alleen voor losse thee, want wij vinden dat een perfecte kop thee met beleving en een authentieke smaak met de hand verwerkt is en niet uit een zakje komt.

Omdat de bladeren van losse thee niet worden fijn gehakt, bevatten zij daarnaast voor ons lichaam weldadige stoffen als antioxidanten, vitaminen en andere werkzame stoffen die een positieve invloed hebben op onze gezondheid.

We zijn erg trots op onze losse theeën, de fijnste en meest aromatische “full leaf” theeën van de beste theetuinen wereldwijd. In onze gearomatiseerde theeën en kruiden infusies gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten.

Naast losse theeën uit onze eigen pakkerij, bieden we slimme concepten waarmee het mogelijk is om op kantoor of in de horeca te genieten van heerlijke losse thee, zonder dat dat duurder of ingewikkelder is dan theezakjes.

Senza Tea is ontstaan vanuit mijn verlangen om losse thee toegankelijk te maken. Ik hou van échte thee en wil iedereen, overal de mogelijkheid geven om ook die kwaliteit en beleving te kunnen ervaren.

Deze wens is ontstaan tijdens een bezoek aan Parijs. Toen ik daar op een terras thee bestelde, kreeg ik een kop heet water met daarnaast een bakje losse thee. Mijn eerste gedachte: Dat ziet er goed uit! De tweede gedachte: Waarom kan dit niet overal?! Telkens als ik daarna in Nederland een theezakjes kreeg, kwam die teleurstelling weer bovendrijven, tot het me op een goed moment niet meer los liet.

Geleidelijk ben ik me meer gaan verdiepen in thee en haar veelzijdigheid. Tijdens de opleiding tot theesommelier leerde ik ook over het verschil tussen theezakjes – met theegruis en smaakversterkers – en losse thee.

Later ontdekte ik dat veel mensen de voordelen van losse thee zien, maar dat men het te ingewikkeld vond om daadwerkelijk aan te bieden in horeca of op kantoor. De oplossing? Losse thee eenvoudig en efficiënt maken. Wat ben ik blij met die keuze, nu ga ik elke dag met een lach naar kantoor!

Locatie
Amsterdam
Date
4 August 2015
Category
Creative, Website, WooCommerce
Client
Jeroen Veneman