Enter your keyword

Space-ialized

Space-ialized

portfolio
portfolio
About Project

Studio Moonsite ontwierp het logo voor Space-ialized. Space-ialized is de naam van uw Professional Organizer Peter Benneker. Mocht u ruimte nodig hebben, Space-ialized kan u daarbij helpen. Via deze link komt u op de website van Space-ialized.

Welkom bij Space-ialized!

Mijn naam is Peter en ik ben de oprichter van Space-ialized. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Haarlem. Al van jongs af aan heb ik neiging gehad om te ordenen en te structureren. Als mijn ouders boodschappen gedaan hadden en alles hadden opgeruimd, dook ik de voorraadkast in, niet om alles op te eten ;), maar om alles te ordenen. Ik had de magische kracht om een volgestouwde voorraadkast te voorzien van minimaal een kwart extra ruimte. En ik had er plezier in! Wat vond ik dat heerlijk om te doen en wat een energie gaf het mij.

Tot een half jaar terug heb ik er nooit bij stil gestaan om dit als mijn beroep te maken. Iedereen heeft wel eens te maken met de vragen des levens. Met name de vraag wat je later wil gaan doen. Op een zeker moment bedacht ik me dat ik me wil inzetten om anderen te helpen met organizen. Ik wist nog niet hoe en wat, maar wist wel dat daar mijn sterkste kant lag!
Vele gesprekken en wat speurtochten later, ontdekte ik dat er een heel beroepsveld voor was.

Nu kan ik het beestje bij zijn naam noemen: Ik ben een Professional Organizer.

De website zal hier en daar nog aangepast worden. Langzaam maar zeker zal hier meer informatie verschijnen. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om het contactformulier in te vullen en je vraag te stellen. Ook kan je me vinden op Facebook en Instagram.

Space-ialized
Studio Moonsite ontwierp het logo voor Space-ialized. Space-ialized is de naam van uw Professional Organizer Peter Benneker. Mocht u ruimte nodig hebben, Space-ialized kan u daarbij helpen.
Date
23 July 2017
Category
Creative
Client
space-ialized