Enter your keyword

THEMA & WORDPRESS

WORDPRESS THEMA'S

Het uitkiezen van het perfecte WordPress thema voor een weblog of website is essentieel voor een succesvolle toekomst. Goed thema's maken niet alleen een prima eerste indruk op de bezoeker, maar helpt ook voor SEO (de vindbaarheid van de website). De structuur van het gekozen design/thema speelt een grote rol in zoekmachine optimalisatie van de website!

Bekijkt u de thema’s die we gebruiken. Mocht een ander thema wenselijk zijn? Geen probleem.

THEMA & AVADA

AVADA; MORE THAN A THEME!

Avada is al 3 jaar een van de betere WordPress thema's. Hierdoor is het een betrouwbaar en compleet WordPress thema dat op de markt verkrijgbaar is. Krachtige opties & gereedschappen, onbeperkt ontwerpen en responsive design zijn de redenen waarom wij graag met dit thema werken.

THEMA & BAZIEN

BAZIEN PREMIUM WORDPRESS THEME

Bazien is een responsive multipurpose WordPress thema dat zeer klantgericht, gemakkelijk te gebruiken en volledig responsive is. Geschikt voor elke branche van bedrijfsleven, portfolio, blog en e-commerce sites. Een goed thema als startpunt voor uw project op maat. Bazien omvat 6 homepage lay-outs en beschikt over een enorme variatie waardoor het geschikt is voor bijna elk doel.

THEMA & BELLEVUE

BELLEVUE HOTEL, B & B BOOKING THEME

Bellevue is een mooi WordPress thema voor hotels, bed and breakfasts, en voor de verhuur van uw vakantiehuizen, strandhuizen, cabins enzovoort. Het bevat alles wat je zou verwachten van een premium WordPress thema. Bellevue vereenvoudigt en automatiseert uw boekingsproces. U maakt indruk op de bezoekers van uw site door het mooie design, de beschikbaarheid kalenders, ingebouwde formulieren en pagina's. Uiteraard kan dit thema ook gebruikt worden voor andere sites.

THEMA & WOLVERINE

WOLVERINE MULTIPURPOSE

Wolverine is een Multipurpose WordPress sjabloon dat beantwoordt aan veeleisende klanten. Het is een goede keuze voor uw bedrijf, e-commerce, portfolio, creatieve onderneming enz. Dit thema kan eenvoudig aan al uw wensen voldoen. Gebruik het Wolverine sjabloon bij de interactieve website die u wilt creëren. Moonsite.nl is gebouwd met het Wolverine sjabloon.

logoliggend

info@moonsite.nl

06 445 00 790

Lange Annastraat 18, 2011 XH Haarlem

FACEBOOK

© 2016 Published by Studio Moonsite

Disclaimer  Sitemap