Enter your keyword

WERKWIJZE & ORIENTATIE

WELKE IDEEEN HEEFT U VOOR UW WEBSITE?

In de eerste fase van de werkwijze is het belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie verzamelt en u nadenkt over wat u precies wilt communiceren. Welke doelgroep spreekt u aan, wat wilt u bereiken met de website en hoe de website eruit gaat zien?

Handig hierbij is om op zoek te gaan naar websites die u aanspreken en wat uzelf graag op uw site terug wilt zien. Onze uitgebreide vragenlijst kan helpen tijdens deze oriëntatie fase.

WERKWIJZE & CONTENT

BEELD EN TEKST AANLEVEREN

In tweede fase van de werkwijze wordt bepaald welke onderwerpen gecommuniceerd worden. De onderwerpen worden ingedeeld (menu). In deze fase levert u zelf teksten en beelden aan.

Ook wordt het WordPress thema gekozen. We werken met 4 verschillende thema’s die qua uitstraling zeer flexibel zijn. Bekijkt u de pagina voor de thema’s die we gebruiken. Wilt u een ander thema, dan kan dat natuurlijk ook.

WERKWIJZE & IMPLEMENTATIE

DE WEBSITE

Nadat we alle gegevens hebben ontvangen, maken we een eerste concept van de website. Binnen 10 tot 20 dagen na ontvangst van alle gegevens ontvangt u de eerste opmaak van het concept van de website. Eventuele wijzigingen geeft u in 1x door via mail. Wij verwerken de laatste wijzigingen (In totaal zijn er 2 correctierondes).

U ontvangt van ons een handige en praktische uitleg van 2 uur, waarmee u zelf de eigen website kunt aanpassen en beheren. Uiteindelijk volgt de definitieve oplevering en overdracht van de website. De website gaat live!

logoliggend

info@moonsite.nl

06 445 00 790

Lange Annastraat 18, 2011 XH Haarlem

FACEBOOK

© 2016 Published by Studio Moonsite

Disclaimer  Sitemap